Wijnveld 24 - 9240 Zele

Alle mogelijke herstellingen aan uw BMW of Mini

Garage Piet - Herstellingen

BMW-eigenaars zijn voor herstellingen in Zele en omgeving meer dan welkom bij Garage Piet. Wij kunnen zowel mechanische als elektronische reparaties aan. Omwille van onze specialisatie in BMW’s beschikken we over speciale BMW-testapparatuur en allerlei specifiek gereedschap.

Originele wisselstukken

Wij hebben een zwak voor BMW en weten er dan ook alles over. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw BMW of Mini bij ons in de beste handen. Omdat we een kwaliteitsgarage zijn, kunt u er bovendien honderd procent zeker van zijn dat wij enkel met originele wisselstukken werken.

Heeft u een ongeluk gehad? Ook dan lappen we uw wagen weer volledig op. Breng hem binnen en wij maken meteen een schadebestek op. Als dit is goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappij, gaan we aan de slag en zorgen we voor een kwalitatief schadeherstel met gedetailleerde afwerking.

Uw vragen zijn welkom

Hebt u vragen over onze herstellingen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via de contactpagina. Garage Van Doorsselaere Piet in Zele helpt u graag verder.